Het einde...
Door: I.S.T.C. Polaris
07 Mei 2007 | Turkije, Ankara
Na een zeer geslaagde laatste avond in Ankara vertrok onze groep om 3.00 ’s ochtends naar het vliegveld. Verschillende bronnen hadden aangegeven dat de reis naar het vliegveld tenminste drie kwartier zou zijn. Dit bleek echter niet het geval en dus waren we veel te vroeg. Dat het vroeg was, bleek al snel. Allereerst was het ticket van Kees tijdelijk zoek en vervolgens ging het Lufthansa personeel in de fout. De medewerkster dacht dat we maar liefst 63 kilo teveel (met z’n allen) aan gewicht mee hadden. Deze kilo’s keer 10 euro per kilo kon een onaangename verrassing opleveren. Gelukkig was Hilde scherp en verbeterde zij het personeel, zodat we voldeden aan de maximumeisen. De vliegreis naar Munchen en vervolgens Amsterdam verliep vlekkeloos. Vele maakten van de gelegenheid gebruik om wat uurtjes slaap in te halen. Dit leverde nog wat hilarische kiekjes op. Na de landing stond de bagage klaar voor dat we het wisten. Na een afscheidkus ging ieder zijn weegs. Hopelijk heeft iedereen de reis als memorabel en leerzaam ervaren.
Rick en Martijn
Rick en Martijn